tisdag 7 juni 2011

Zotac lanserar nya ZBox mini-PC, som drivs av VIA: s dual-core Nano X2

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/zotac-unveils-new-zbox-mini-pc-powered-by-vias-dual-core-nano/:
Vi täckte massor av mark på årets Computex , men här är en pärla som gled förbi vår radar: de nya Zotac ZBox mini-PC, som drivs av VIA: s senaste dual-core processor. Måtten 12 x 12 x 4 cm, litet odjur här kör på VIA: s strömsnåla Nano X2 som finns i hastigheter av antingen 1,2 eller 1,6 GHz, beroende på vad du föredrar. Den är utrustad med 64-bitars programvara support, VIA's Hänglås datakryptering och är kompatibel med företagets andra processorer, inklusive Nano, C7, C7-M och Eden. Det finns dessutom en SD-kortläsare, två USB 3.0 portar och HDMI och DisplayPort-utgångar. Tillgänglighet och prissättning förblir ett mysterium, även om vi säkert hoppas det inte blir så enorma som vissa andra lagom stora datorer vi har sett de senaste månaderna. Styr förbi paus för hela PR.

Fortsätt läsa Zotac lanserar nya ZBox mini-PC, som drivs av VIA: s dual-core Nano X2

Zotac lanserar nya ZBox mini-PC, som drivs av VIA: s dual-core Nano X2 ursprungligen visades på Engadget sön, 7 juni, 2011 01:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar