tisdag 7 juni 2011

Sony introducerar PlayStation-märket 3D monitor och 3D-glasögon, bunt tillgänglig för $ 499

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/06/sony-introduces-playstation-branded-3d-monitor-and-3d-glasses/:
Jack Tretton just meddelat PS3 spelare kan komma in i 3D-spel för mycket mindre i höst när företaget lanserar en 24-tums bildskärm och aktiva shutter glasögon LCD under PlayStation varumärke. $ 499 blir skärmen, ett par glasögon, en HDMI-kabel och en kopia av motstånd, medan ytterligare par glasögon - som är kompatibla med TV-apparater från andra tillverkare och kan användas för att ge två delad skärm gamers egna helskärm - är $ 69. Det är ett konkurrenskraftigt paket för att vara säker, men många kommer sannolikt fortfarande behöver övertygas halka på den speciell är värt, och konkurrenter som Vizio glider passiva 3D-glasögon TV i med liknande prisklasser och liknande funktioner .

Utveckla ... följer med på Sony E3 keynote liveblog .

Sony introducerar PlayStation-märket 3D monitor och 3D-glasögon, bunt tillgänglig för $ 499 som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 juni, 2011 20:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar