tisdag 7 juni 2011

Walmart droppar tillfälligt iPhone 4 priset till $ 147, inte att du kommer att kunna hitta en

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/walmart-temporarily-drops-iphone-4-price-to-147-not-that-youl/:
Snabbt! Någon berätta Walmart Black Friday är inte för ytterligare fem och en halv månad. Utan nya iPhone i sikte , återförsäljare är att sälja 16GB versionen för $ 147 om avtal - typ av stunt vi skulle räkna med att dra i ett försök att rulle i julshoppare. Varför låter vi så otacksamma, kanske du undrar? Enkelt: eftersom du förmodligen inte kommer att kunna få tag på en. Försäljningen, som gäller för AT & T och Verizon modeller, pågår fram till den 30 juni och bara ett ospecificerat antal "Välj"-butiker kommer även att delta. Inga ord om hur många rabatterade telefoner Walmart har att aktrisen, men både svarta och vita versioner säljs på nätet, som inte exakt bådar gott för dina chanser att göra mål en personligen.

Walmart droppar tillfälligt iPhone 4 priset till $ 147, inte att du kommer att kunna hitta en ursprungligen visades på Engadget sön, 7 jun 2011 15:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PCMag | källa Walmart | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar