tisdag 7 juni 2011

Xbox 360 Wireless hastighetshjul anländer i början av oktober för $ 60, ger dig något att hålla fast vid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/xbox-360-wireless-speed-wheel-will-arrive-in-early-october-for/:
Microsofts Kinect rörelse kontroller kan infiltrera alla möjliga spel på årets E3, men Xbox Maker är inte försumma dem som behöver ett mer konkret kontrollprogram. En ny trådlös Speed ​​Wheel har just visat, med en rimlig $ 60 prislapp och en i början av oktober lanseringsdatum. Som ni ser ovan är det tekniskt tre tredjedelar av ett hjul, men det gör det möjligt att extra grönt band av ljus som skall tillämpas och, något ännu viktigare, uppsättning av riktad och knappar att ett läggas till i handtagen i denna styrning genomföra . Det finns ett muller pack inne för force feedback och ett par av utlösare knappar på undersidan för att krossa gas eller badda bromsarna. En annan bild efter rasten.

Fortsätt läsa Xbox 360 Wireless hastighetshjul anländer i början av oktober för $ 60, ger dig något att hålla fast vid

Xbox 360 Wireless hastighetshjul anländer i början av oktober för $ 60, ger dig något att hålla fast vid ursprungligen visades på Engadget sön, 7 jun 2011 03:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa Major Nelson | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar