torsdag 20 oktober 2011

Gadget Show bygger ett FPS simulator som skjuter tillbaka (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/20/the-gadget-show-builds-an-fps-simulator-that-shoots-back-video/:
Racing simulatorer är tio ett öre , men det närmaste ett FPS-spelare kommer att få en uppslukande upplevelse är att köpa en del kringutrustning . Beväpnad med en pre-release nivå Battlefield 3, värvade den Gadget Show ett team av design experter för att omvandla ett Birmingham studio i ett FPS-simulator kostar £ 500.000 ($ 650.000). En fyra av nio meter video kupol omger spelaren som de står på en rundstrålande löpband som låter dig gå vart du vill åka. Tio infraröd motion tracking kameror och en sensor på din pistol gör att bilden skall följa om du riktar den och en Kinect hacka styr din hoppning och hukande. Det roliga slutar inte där - 12 paintball markörer innebär att varje gång du blir skjuten i spelet, kommer du att känna det. Showen sänds i Storbritannien den 24 oktober kl 8:00 pm, Kanal 5. Vi har en bakom kulisserna galleriet nedan (levereras av dessa härliga människor från showen) samt PR och en släpvagn efter rasten.

Fortsätta läsa Gadget Show bygger ett FPS simulator som skjuter tillbaka (video)

Filed under: ,

Gadget Show bygger ett FPS simulator som skjuter tillbaka (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 20 oktober, 2011 03:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar