torsdag 20 oktober 2011

Googles Bradley Horowitz: "Vi kastar färre saker mot väggen"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/20/googles-bradley-horowitz-were-throwing-fewer-things-against/:
Och med det, dör en dröm. Tja, kanske det är lite sensationellt, men vi kommer inte att ljuga - vi weeped inne på utfrågning Googles Bradley Horowitz (Vice President Product Management) ÅNGERFULLT uppger att hans företag är att "göra mindre av att kasta saker mot väggen." I själva verket, proklamerade han att Google + var morphing till en plattform som absolut skulle utan tvekan bli en grundpelare i företaget i någon form eller mode. Med andra ord, det är för stor att misslyckas. Han förklarade att idén att använda allmänheten som en testbädd för produkter (hej, Buzz !) var bleknar snabbt, och att denna "transformation" skulle vara "mycket god" för Google. Han gjorde bekräftar att ingenjörer fortfarande får sin token "20 procent tid" för att förnya sig om vad de darn bra gärna, men vi på allvar fick intrycket att kulturen i Larry Page inte fokuserar nästan lika intensivt på den typen av lättsinniga , bisarr och helt fantastisk beteende.

Bradley noteras att även "20 procent tid" inte kommer bort, det finns förändringar som sker. Det finns en "högre bar på vad som får gå till marknaden, och mer av en redigering funktion än tidigare." Fortsätter, konstaterade han följande: "Istället för att göra dessa beslut på marknaden ... vi fördubbling och ner på ens som är viktigare i hela företaget." Om du är en hardcore, ortodoxa affärsman, låter detta helt logiskt. Hela "sluta vara barnsliga, börja ansvariga" sak säker låter fall på papperet, men C'mon - detta är Google! En stor del av bolagets mystik, charm och spontana natur kom i sin "vi ska försöka allt en gång" persona, och om det verkligen är döende i ännu ett litet sätt kan vi inte låta bli att ha ett tungt hjärta. Ju längre Google glider från dess start rötter (och ju mer den försöker att agera som alla andra byråkratiska mega-corp), desto mindre sannolikt att vi ska få floppar som Google TV. Men på samma sätt, desto mindre sannolikt är vi att ha det en-i-en-miljon hit (och kufar som detta ) som aldrig har varit genomförbart i någon "forskargrupp". Här är ett sista citat från Bradley När de ombads att utveckla detta företags förändring:

"Vi skulle hellre göra färre saker bra - vi är nu på en väg för att åtgärda tidigare synder utelämnanden Jag tycker det är en avvägning [med att förlora några av de hämningslösa autonomi] jag fortfarande tror att det är en enorm del av Google kultur som.. kommer aldrig att förändras, men vad är spännande är att bolaget uppslutning kring detta, och [de anställda] se fördelarna av anpassning. Vi har vunnit hjärtan anställda, och det finns en enorm fart på vad vi gör. Min erfarenhet är att Larry är en fulländad produkt ledare - det är spännande, det känns som att företaget är samordnat på ett sätt som jag aldrig sett vet jag inte att det bara är Larry, men jag kunde inte vara mer imponerad av honom. som VD. Jag förväntade mig inte den här nivån av förändring i företagskultur när det tillkännagivandet gjordes. "

Googles Bradley Horowitz: "Vi kastar färre saker mot väggen" publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 20 Oct 201

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar