torsdag 20 oktober 2011

In i djupet av AT & T: s låt-oss-buy-T-Mobile Astroturf kampanj

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:

AT & T är legendarisk för att tvätta sina politiska preferenser genom minoritet och sociala grupper service som den stödjer ekonomiskt för att producera en uppenbar underström av stöd. Vi har skrivit om det nog ibland att inte bli överraskad av bruket längre, men Center for Public Integrity har just avslutat en fördjupad undersökning av den praxis som är väl värt en titt. För att stödja sitt förslag till T-Mobile buyouts, har AT & T grävt djupt i sina register över anhängare, går så långt som till att få lokala grupper som Shreveport-Bossier Rescue Mission för att skriva bokstäverna i stöd till den federala regeringen.

Naturligtvis var nästan alla ideell kontaktas för KPI artikeln chockad, chockad! vid varje antydan om att AT & T var pressade dem ... om ingen nekas ombeds att skriva brev. Några av de citat var talande. Den särskilda Dreams gård i St Clair Township, fick Michigan endast ca $ 2000 från AT & T under de senaste åren, men det gick vidare och skrev ett brev till FCC be T-Mobile köpa som skall godkännas. "Självklart vill vi stödja företag stora som små om de är att stödja oss", sade gruppens ordförande, Larry Collette, till KPI. "Allt är en tvåvägskommunikation."

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar