torsdag 20 oktober 2011

Hands-On With The Gingerbread-Powered E Fun Nextbook Premium9 tablet

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7uK_NHwgcFw/:
premium9

E Kul har lanserat den tredje i raden av Nextbook Premium tablets, en nio-incher att spetsa sin storlek erbjudanden. Nästan identisk med 7 - och 8-tums modeller (med undantag för en brist på kamera på Premium7), den Nextbook Premium9 tablet stenar en 9-tums kapacitiv skärm, ett silver baksidan och ett extra inslag av rött runt kanten.

Trion delar nästan alla samma specifikationer, kanske innebär att storleken verkligen spelar någon roll i tablet arenan.

Den Nextbook Premium9 kör Android 2,3 Gingerbread med en 1 GHz-processor under huven. Andra specifikationer inkluderar en 2-megapixel framsidan kamera, 4GB inbyggt minne, en microSD-kortplats och (något konstigt) en mini USB port. Honeycomb Är på väg, vilket bör vara en välsignelse - Honeycomb var avsedd för tablets och Gingerbread bara verkade lite buggig här.

När det gäller design går, jag trodde det Premium9 var ganska lätt för ögonen. Det kändes lite stöddig, men mer av en solid sätt än en besvärlig en.

Den Nextbook Premium9 bör detaljhandeln för ungefär $ 269 i november, och jag skulle säga att den här är en modern - om än desperat efter en programuppdatering - alternativet i sub-$ 300 Android fliken kategori .



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar