söndag 23 oktober 2011

IPod fyller 10, firar ett decennium av att förstöra fysiska medier

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/23/the-ipod-turns-10-celebrates-a-decade-of-destroying-physical-me/:
Utvecklingen av iPod
Det är svårt att tro, men det har gått exakt tio år sedan iPod för första gången presenterades i slutändan förändra musikbranschen för alltid. IPod var inte den första, det var inte det minsta, hade det inte den största hårddisken, men det hade en ikonisk stil och enkel att använda gränssnitt som ledde marschen bort från CD-skivor. När historien om Apple är skriven iPod (kanske mer än iMac , OS X eller iPhone ) kommer att krediteras med att hjälpa spjutspets företagets andra ankomst. Under åren har musikspelare har sett otaliga upprepningar och omkonstruktion samt en expansion av sortiment till att omfatta mindre enheter och pekskärmar - men för de flesta det är scrollhjulet och vita hörlurar som definierar iPod. Visst är det som nu kallas iPod classic har inte sett en allvarlig uppdatering sedan omkring 2007, men fortfarande har en speciell plats i våra hjärtan, särskilt för dem av oss som inte mäta sin musiksamling i några dussin iTunes hämtar .

IPod fyller 10, firar ett decennium av att förstöra fysiska media ursprungligen visades på Engadget på Sun, 23 oktober 2011 13:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Yahoo! Nyheter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar