fredag 21 oktober 2011

MetroPCS kan vara utmanare för AT & T: s efter förvärvet tillgångar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/20/metropcs-may-be-top-contender-for-atandts-post-acquisition-assets/:
Sannolikheten för ett lyckat förvärv av T-Mobile av AT & T kan till stor del beror på vad det senare är villig att ge upp. Den största GSM-bärare i USA kan behöva kasta några tillgångar överbord för att tillfredsställa justitiedepartementet, och har enligt uppgift Rethinking Möjlig genom att delta i diskussioner med flera parter intresserade av att ösa upp resterna. Enligt Bloomberg, MetroPCS verkar vara föregångare i samtalen, och planerar att träffa justitiedepartementet (tillsammans med AT & T, förstås) under de kommande två veckorna för att avgöra om strategin kommer att lugna de som reglerar kroppen. Inga garantier här, givetvis: det verkar som en hel del tillgångar skulle ha bytt hand för MetroPCS - en regional bärare med ungefär nio miljoner abonnenter - anses vara en tillräckligt stor konkurrent att mildra regeringens oro här. Vi kan inte föreställa sig FBI skulle nöja sig med något mindre utbud, med tanke på institutionens lämnat in en stämningsansökan mot Ma Bell att blockera fusionen. Vi har en känsla av denna saga är bara börjar bli riktigt intressant, så håll ögonen öppna.

MetroPCS kan vara utmanare för AT & T: s efter förvärvet tillgångar ursprungligen visades på Engadget on Wed, 20 oktober 2011 19:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar