fredag 21 oktober 2011

Vertu Constellation förpackningar grann briljans, och vi menar inte att AMOLED

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/21/vertu-constellation-packs-gaudy-brilliance-and-we-dont-mean-th/:

Vertu är första razzia i den berusande moderna världen av touchscreen-telefoner har kommit, och det fortfarande ser ut KIRF-skickligt premie. Men vad är förvånande är att konstellationen är funktionen ensemblen är faktiskt halv-anständigt - åtminstone i förhållande till sina föregångare. Iklädd en exklusiv 3,5-tums AMOLED-skärm belagd helt i safirglas, avslutar Constellation utseendet med "keramisk kudde" (vi skulle kalla det en "hörsnäcka") och en svart alligator skinn baksidan. Senast inloggad och hänger runt listor Bluetooth-produkt , är det nu tillbaka i rampljuset med en bekräftad åtta megapixel kamera, flankerad av en dubbel LED blixt och HSPA + anslutningar. Det finns inga ord om vad OS denna starlet arbetar med, men det är troligt att Symbian - lämplig för alla som olja baroner, F1-förare och andra otidsenliga rika typer som kan (skicka personal till) plocka upp sin nya Vertu från butikerna nu.

Vertu Constellation förpackningar grann briljans, och att vi inte menar AMOLED ursprungligen visades på Engadget fre, oktober 21, 2011 02:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Vertu | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar