lördag 20 november 2010

Apricorn's Mac Array sätter 512GB av stormade SSD i en enda Mac Pro PCIe-kortplats

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/apricorns-mac-array-puts-512gb-of-raided-ssd-into-a-single-mac/:
Så, hela vida världen vet att insidan av din Mac Pro är ganska lust-värdig, men vad är det för om du aldrig spricka öppna sidan och installera något nytt? Apricorn - en liten, om än respekterat namn i förvaring - har just kokat ihop vad som kan vara den bästa anledningen ännu att göra just detta. Den outfit: s nya Mac Array är ganska enkel: du får en foursome på 128GB MLC Western Digital SiliconEdge Blue SSDs uppträdda tillsammans i en RAID 0-konfiguration, allt på en enda fullängds PCIe x4-plats. Det är 512 av ren, oförfalskad SSD ström ansluten direkt till moderkortet och med tanke på att det bara tar upp ett fack, det finns inget annat än brist på medel att hålla dig från att lägga till ett par mer och flinade över en 1.5TB SSD lösning. En enda Mac Array löften läshastigheter på 760MB/sec och skriva pris av 524MB/sec, och om du dubbla upp, kommer du att se dessa strömmar till 1408MB/sec och 1027MB/sec, respektive. Den finns nu att göra alla dina dröm - ja, till och med att ett om dig släppa $ 1.499 på en ny förvaring setup för din Apple skrivbordet.

Apricorn's Mac Array sätter 512GB av stormade SSD i en enda Mac Pro PCIe platsen publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 20 Nov 2010 16:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacNews | källa Apricorn | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar