lördag 20 november 2010

ID Carmack pratar Rage HD, IPAD makt, och framtida IOS spel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/ids-carmack-talks-rage-hd-ipads-power-and-future-ios-games/:
Rage HD för Ios är en otroligt tjusig spel - väl värt $ 2 , om du frågar oss. Nu när han kan slå upp från sin skärm, id Softwares tekniska guiden John Carmack gör intervjun omgångar - låt oss se vad vi kan få fram, ska vi? När det gäller Rage själv räknar på det första plåstret för att lägga till Game Center stöd samt några buggfixar / Finjusteringar att försköna spelet ytterligare. Och om du plockade upp SD version, anser dig bland en mer exklusiv skara: försäljningen har majorly haltande till förmån för HD. "Om det är så stor skillnad, sade han till TUAW," vi förmodligen inte kommer att erbjuda low-end, standard def version [i framtida spel]. "

Vi vet redan Carmack tankar på iPhone vs Nintendo DS / PSP eftersom de har upprepats innan en eller två gånger , men här är en ny till oss: "Du bör kunna göra något som är bättre på en IPAD än något som är gjort på Wii ", enligt John som talade med Kotaku. Det är allt rent teoretisk, eftersom det är helt upp till utvecklaren om hur mycket ström drar nytta av, och även med tabletten i fråga, "vi är ingenstans i närheten av maxing ut vad som kan göras på en IPAD." Åh, och Android? Det är arbete som görs för de små gröna plattformen också, men via TUAW John, "det finns en massa saker med hur distributionsplattform verk och mångfalden av de plattformar som du måste mål, där det fortfarande är mycket, mycket trevligare om informationskravens världen. "

När det gäller id nästa razzia i "IOS världen", Joystiq fick veta att en drivande spel baserat på Rage universum är i korten, och kanske något som inspirerats av Quake Arena: "Kanske med fokus på blixt pistolen, och kalla det" Lightning Arena "eller något, som skulle vara en fullständig roaming runt FPS spel." När han tillfrågades om sin likhet med en Kevin Bacon, alla rapporter visar Carmack försvann bakom en grön-tonat rökmoln av 1: or och 0: or, lämnar i hans kölvatten en tre meter hög staty av Commander Keen gjorda av gamla shareware skivor.

ID Carmack pratar Rage HD, IPAD makt, och framtida spel IOS publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 21:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TUAW , Kotaku , Joystiq | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar