lördag 20 november 2010

Doom-tema leva tapet för Android gör din telefon till en lekplats för blodbad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/doom-themed-live-wallpaper-for-android-turns-your-phone-into-a-p/:
Okej, så kanske detta är inte det bästa valet för businessfolk idrottsliga deras nya Droid proffs , men om du kommer ihåg Doom så ömt som vi gör, du kommer förmodligen att vilja kontrollera detta. En dev över på XDA-utvecklare har postat information om sin nya Doom-tema leva tapeten - det faktiskt inte alls dra av själva spelet, men han har tagit de onda (den viktiga delen) och återanvändas dem på en plan, stationära spelplan av hans egen design. I grund och botten, promenader din hjälte runt kämpar onda som de leker, när han slutligen efter för hans otaliga variga sår, återuppstår han i ett annat rum till leda. Den finns i beta form gratis i marknaden just nu - frågan är, är du tuff nog att läsa den?

Doom-tema leva tapet för Android gör din telefon till en lekplats för blodbad publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 20 Nov 2010 14:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar