lördag 20 november 2010

Casemate's iPhone 4 Bounce skyddar din nudel från oundvikliga strålning bakning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/casemates-iphone-4-bounce-case-protects-your-noodle-from-inevit/:
Som eviga debatten rasar om och hjärnor fortsätter att / inte för att smälta med hvart telefonsamtal, Casemate s tar inga chanser alls. Genom att samarbeta med Pong - ett företag som gör sina mål genom att "skydda användare av mobiltelefoner från potentiellt skadliga effekter av strålning" - den Bounce föddes. För alla avseenden, det är en enkel formsydd iPhone 4-målet (Blackberry-modeller är på väg), finns i en foursome av nyanser och testade för att minska normal mobiltelefon strålning (SAR) med minst 60 procent. Påstås, kan domstolens omdirigera telefonens elektromagnetiska energin bort från ditt huvud ... rakt in i hjärnan på någon lycklig kille som sitter bredvid dig på tunnelbanan. Men hey, åtminstone det tjänar ett annat syfte: att lösa detta blästrat iPhone 4 mottagning fråga . Två fåglar, en $ 49,99 buckla i ditt kreditkort. Propaganda VID är bara förbi paus.

Fortsätt läsa Casemate's iPhone 4 Bounce skyddar din nudel från oundvikliga strålning bakning

Casemate's iPhone 4 Bounce skyddar din nudel från oundvikliga strålning bakning ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 22:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Casemate , YouTube (Casemate) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar