lördag 20 november 2010

Nokero s soldriven, regnskyddad N200 glödlampa: ljusare, starkare, mer flexibel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/nokeros-solar-powered-rainproof-n200-light-bulb-brighter-str/:
Ingen kommer att bli ringa Nokero upp för fallande bakom. Bara några månader efter att ha avslöjat sin första kommersiella glödlampa för utvecklingsländer, outfit har rullat nu ut en andra version, förutsägbart titeln N200. Den här killen slår en väldigt olika utgör jämfört med de ursprungliga, med LED-höljet hängande på en svivel som gör att den placeras på ett sätt som optimalt skulle fånga ljus. När natten faller, kan användarna vända ljuset norr för att skapa en lykta. Nokero hävdar att denna upplaga är lika robust och regnskyddad som originalet, men det är 60 procent ljusstarkare och varar tre gånger så länge. En enda NiMH-batteri ingår, och det är vad föryngras av solen - När den är laddad, det ska ge mellan 2,5 och 6 timmar av ljus, beroende på läget. Det är på rea nu för $ 20 styck (bulk priserna är lägre), vilket motsvarar blygsamma $ 5 Premium över (fortfarande finns) N100. Kan inte säga Yankees kommer att se att dekorera sina uteplats med belysning rätt om nu, men för nomaderna vandring i Panama för att undkomma Old Man Winter ... Tja, du vet vad du ska göra. VID's efter rasten.

[Bilder artighet av Larry Bollig]

Fortsätt läsa Nokero s soldriven, regnskyddad glödlampa N200: ljusare, starkare, mer flexibel

Nokero s soldriven, regnskyddad N200 glödlampa: ljusare, starkare, mer flexibel publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 20 Nov 2010 03:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nokero | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar