lördag 27 november 2010

BendDesk: den böjda multitouch arbetsyta för framtiden (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
Den Media Computing Group - annars känd som snubbar och Dudettes ansvarar för att multitouch höft igen - är tillbaka, och kanske en del säger bättre än någonsin. Den BendDesk är en bisarr nytt koncept arbetsyta för framtiden, med en stor en böjd multitouch display för att föra wow. Bordet är koncernens vision om samgående multitouch med en gemensam fysisk område, och det är nog det bästa genomförandet vi har sett ännu. Hela tio beröringspunkter stöds, men nedre delen är också utformad för att användas som en standard skrivbord, hålla din bärbara dator, papper och bläckpenna samlingen om du så önskar. Chockerande nog, ser det hela ovanligt ergonomiska också. Chef på tidigare avbrottet för en glimt av att det används, men inte hålla andan i väntan på ett fartyg datum och pris - något säger oss att det blir en stund innan någon av dessa publiceras.

Fortsätt läsa BendDesk: den böjda multitouch arbetsyta för framtiden (video)

BendDesk: den böjda multitouch arbetsyta för framtiden (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 27 Nov 2010 14:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Media Computing Group | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar