lördag 27 november 2010

Pockito bärbar videokamera: godkändes av Miley Cyrus och Joe McCreep

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/pockito-wearable-camcorder-endorsed-by-miley-cyrus-and-joe-mccr/:
Svårt att säga exakt var iRes Technology hittade den här killen till höger (Miley klart kom från en intetsägande parti i Du Es Aye), men risken är att han hade hämtats från samma pool av megalomaniacs att MSI doppas i tidigare i år. Om du minns, iRes hoppat ur sin första bärbara videokamera i juli förra året, och den nya upplagan är mindre, mer kapabel och godkändes av voyeurer över hela världen. Den IRDC260 uCorder Pockito (2,5-x 1 - x 0,5-inches) - som finns i svart / röd färg - en kan vara klippt på precis vad som helst, därifrån kan man logga bilder på 740 x 480 (30fps ) på ett microSD-kort (2GB medföljer). Det synkroniserar med datorn via USB, och den kan också användas som en webbkamera om du behöver det. Båda nyanser finns till för just nu på $ 99.99, och om du tittar ens tillnärmelsevis ut någon av individerna som anges ovan, det finns uppenbarligen inget vi kan göra eller säga för att stoppa dig från att uppfylla din öde.

Pockito bärbar videokamera: godkändes av Miley Cyrus och Joe McCreep publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 27 Nov 2010 01:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa uCorder (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar