lördag 27 november 2010

Intel forskningsprojekt sätta Legos till liv, göra dagligvaror interaktiv

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/intel-research-projects-bring-legos-to-life-make-groceries-inte/:
Kinect hacks är inte det enda projekt där djup kameror dessa dagar, Seattle Research Lab har Intel också jobbat på en hel rad projekt med vad den beskriver "Kinect stil" kameror, och det är nu visa upp några av resultaten. Bland de mest intressanta är ett par projekt som kombinerar en djup kamera med en projektor för några ganska uppfinningsrika augmented reality program. Ett av dessa exempel kan effektivt föra Legos till liv (som på bilden ovan), medan den andra ger en helt ny grad av interaktivitet till vardagliga föremål, nämligen dagligvaror - som kan låta dig hantera en inköpslista med hjälp av verkliga frukter och grönsaker, till exempel , eller ens varna när du lämnat en balja glass sitter på disken för länge. Det är bara skrapat på ytan, men - gruppen har också utarbetat ett system som kan mappa ett rum bara genom att gå runt med en djup kamera, som sedan naturligtvis kan navigeras med hjälp av mycket samma djup kamera och ett par 3D-glasögon. Chef på förbi paus för ett par videor och slå upp källan länken nedan för resten.

Fortsätt läsa Intel forskningsprojekt sätta Legos till liv, göra dagligvaror interaktiv

Intel forskningsprojekt sätta Legos till liv, göra dagligvaror interaktiva ursprungligen visades på Engadget på Fri, 26 Nov 2010 18:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Coolest Gadgets | källa Intel Labs Seattle | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar