lördag 27 november 2010

Boeings Spectrolab dotterbolag inställd på att massproducera 39,2 procent effektivare solceller

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Boeings Spectrolab dotterbolag har arbetat på att göra solceller mer och effektivare i flera år nu, och det verkar som det nu är inställd på att sätta sin senaste rekord celler i massproduktion. Dessa kommer i form av företagets nya C3MJ + solceller, som kan skryta med en genomsnittlig verkningsgrad på 39,2 procent, vilket gör dem mest effektiva massproducerade celler hittills. Vad mer, säger Spectrolab att eftersom de nya cellerna är så lika till sin nuvarande C3MJ produktionen celler bör det vara relativt enkelt för kunder som redan använder dem för att uppgradera till nya celler. Fortfarande inga ord om ett pris, verkar det, men de nya cellerna bör finnas tillgängliga i januari. Och, ja, Spectrolab också hårt på att bryta sitt eget register - man hoppas att knäcka 40 procent varumärket senare i 2011.

Boeings Spectrolab dotterbolag inställd på att massproducera 39,2 procent effektivare solceller ursprungligen visades på Engadget , lör, 27 Nov 2010 16:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gizmag | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar