lördag 27 november 2010

Symbian Foundation Axing webbplatser den 17 december, källa arkiv tillgängliga "på begäran"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
Vi hade hört att Symbian Foundation skulle genomgå några drastiska förändringar när det går över till ett licenssystem kropp, och här är nummer ett - varje tjänsteman Symbian webbplats kommer att vara slutare den 17 nästa månad. Det gäller för varje sida från symbian.org ner till Symbian Twitter och Facebook-flöden, och källkoden själv kommer läggas på hyllan. Om du vill ha tillgång till något av det, även de databaser av användargenererat felrapporter, måste du be grunden för en papperskopia och betala en nominell media och fraktkostnad efter den 31 januari. Vi försöker nå Symbian just nu för att räkna ut den fulla konsekvenserna av denna åtgärd, men antar Nokias lovar att hålla Symbian öppen källkod fortfarande ringar sant, kanske du vill börja stashing bort förråden och sätta upp speglar innan stiftelsen droppar bort ansiktet på webben - och Symbian samhället också.

Symbian Foundation Axing webbplatser den 17 december, källa arkiv tillgängliga "på begäran" som ursprungligen visades på Engadget , lör, 27 Nov 2010 13:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa Symbian-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar