lördag 27 november 2010

Intels Sandy Bridge processorer börjar sippra ut, 2 GHz quad-core i7-2630QM kommer till HP dv7

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
Intels Core i7-2630QM chip har gjort språnget från företagets färdplan på sin första spec sheet, artighet av HP: s dv7. Vi har kommit över ett fullt detaljerad komponent notering för HP: s underhållning laptop, som omfattar 2 GHz quad-core processor som stjärnan i sin show. Nu, naturligtvis, HP eller Intel har varken sagt något officiellt i frågan, men Laptoping har också varit snokar och fann listor på återförsäljare online för bärbara datorer från Gateway och Lenovo erbjuder också den fortfarande oanmälda del. Det är inte precis någon hemlighet att Intel planerar att spränga den blodiga dörrarna av CES 2011 med Sandy Bridge processor val, men det är skönt att se leverantörer söker ivriga och redo så långt i förväg av lanseringsdatum - Det bör innebära någon brist på val när Paul Otellini slutligen steg upp och gör saker officiellt tjänsteman.

Intels Sandy Bridge processorer börjar sippra ut, 2 GHz quad-core i7-2630QM kommer till HP dv7 publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 27 Nov 2010 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HP , Laptoping | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar