lördag 22 januari 2011

Audi Auto Union Type C e-tron studie placerar din Pow-pow-Power Wheels på skam

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Topphastighet på 18mph, och en rad 15 miles? Avgifter på endast två timmar? Nej, detta är inte framtiden för transporter vi pratar om här, det är en leksak. En leksak från Audi , av alla ställen. Företaget har skapat denna eldrivna och halv skala rekreation av en Auto Union Type C, Grand Prix racer i slutet av 1930-talet, och gjort det i e-tron skepnad, med tillämpning av monikern från sitt vuxna linje av elbilar, som den ljuvliga e-tron Spyder . Den här är avsedd för barn i alla åldrar - så länge de är kortare än 5'11''- och det kommer att visas på International Toy Fair i Nürnberg. På denna punkt finns det ingenting om en plan för att producera den eller en pris om Audi gjorde, men så är det väl en av dessa "om du måste fråga" saker - att kroppen är helt tillverkade i kolfiber, och sånt inte är billig.

Fortsätt läsa Audi Auto Union Type C e-tron studie placerar din Pow-pow-Power Wheels på skam

Audi Auto Union Type C e-tron studie placerar din Pow-pow-Power Wheels på skam ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 10:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ElectricCarsReport | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar