lördag 22 januari 2011

Mobilt bredband shocker: AT & T ser till differentierade data prissättning och hastighet för kommande LTE service

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/mobile-broadband-shocker-atandt-looking-at-tiered-data-pricing-an/:
Vi vet alla AT & T bara älskar sin differentierade prissättningsmodeller , så det är ingen överraskning att höra att transportören har för avsikt att vända sitt kommande LTE service i en grupp Vana av stora nya finess. BGR har kommit över ett internt dokument som visar hur AT & T planerar att segmentera sitt 4G prissättning på grund av både fart och data ersättning, vilket innebär att ditt pris kommer att återspegla både den mängd data du förbrukar och i vilken takt du sluka den. För att lägga till ytterligare komplexitet flexibilitet, UPS kommer Top finnas tillgängliga som ska tillåta användare att förstärkaren upp sina uppkopplingshastighet under en begränsad tid eller öka sin ersättning på en per-månaders basis. Vi hör prövningar av denna nya erbjudande inleds i maj, som passar fint med de för närvarande planerade LTE utbyggnad under andra halvåret i år . Så det är inte allt i sten ännu, men oberoende av antalet uppgifter alternativ AT & T plädar vår väg, kommer den avgörande frågan alltid densamma: hur mycket?

Mobilt bredband shocker: AT & T ser till differentierade data prissättning och hastighet för kommande LTE service ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 04:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Boy Genius Report | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar