lördag 22 januari 2011

Nexus Man får liten uppdatering till Android 2.2.2, fixar SMS routing

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/nexus-one-gets-tiny-update-to-android-2-2-2-probably-fixes-sms/:
Inte vara sämre med sin Samsung efterträdare , Nexus En är att få en miniatyr over-the-air uppdatering också, skickar användare på kluriga rida från Android 2.2.1 (version FRG83D) till FRG83G bygga på Android 2.2.2 . När de väl dyker bländad och förvirrad på den andra sidan, vad de hittar? Vi talade med Google och det är bara några buggfixar, men en av dem är ganska viktigt - här uppdateringen kommer att gå till historien som den som inte oavsiktligt skickar humoristiska texter avsedda för era medarbetare till din dödligt allvarlig chef. Åh, och om det låter som något du skulle vilja ha omedelbart i stället för att invänta en formell utbyggnad kan du hitta den fil du behöver till Googles servrar just nu.

[Tack till alla som skickat detta i]

Nexus Man får liten uppdatering till Android 2.2.2, fixar SMS routing ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 17:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android och Me | källa FRG83D uppdatering (Google) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar