lördag 22 januari 2011

BMW arbetar med elektriska 5-serie sedan för Kina, vi kan fortfarande inte få en diesel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/bmw-working-on-electric-5-series-sedan-for-china-we-still-cant/:
BMW arbetar med elektriska 5-serie sedan för Kina, vi kan fortfarande inte få en diesel
Visst det ska komma någon annanstans så småningom, men för nu en elektrisk version av BMW : s generösa 5-series sedan ser avsedd endast för Kina. Som ett led i företagets samarbete med Brilliance China Automotive, är BMW Brilliance Automotive planerar att skapa en ren EV 5-serien och att visa den i år - någon gång. Inga ytterligare detaljer är kända om bilen, men vi är riktigt säker på varför detta sker. Elbilar blir mer och mer populärt där som Kina kämpar för att skaka av en massiv utländsk oljeberoendet och BMW såg en liknande massiv 87 procent hoppar i tillväxten av sin försäljning i Kina under 2010. Så det är ditt motiv, men vi måste ändå vänta lite för resten av detaljerna.

BMW arbetar med elektriska 5-serie sedan för Kina, vi kan fortfarande inte få en diesel som ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 22 Jan 2011 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Automotive News Europe | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar