lördag 22 januari 2011

Verkliga brevlådan mod berättar din iPhone när du har fått snigelpost (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/real-life-mailbox-mod-tells-your-iphone-when-youve-got-snail-ma/:
Vill du tillbringa dina dagar desperat väntar kreditkort räkningar, rabattkuponger till Pizza Hut och påminnelser från din tandläkare kontor att det är dags för en annan städning? Vi har avskalat vårt beroende av USPS, men för dem som fortfarande får fysisk kommunikation med anmärkning, Make har utvecklat en Arduino-baserade brevlåda mod som skickar push-meddelanden när uppläggningen är i. Redan 2005 såg vi en otymplig enhet kallad Postin som gjorde ungefär samma sak. Lyckligtvis detta system inte behöver en extra grej, istället skickar meddelanden direkt till din iPhone. Posten varningssystemet använder en snabbställare, ansluten till en Arduino sensor, för att signalera när postlådan öppnas. En bit av kod väntar på signal och sedan begär en URL från en PHP-aktiverad server, driver en registrering till din mobiltelefon med hjälp av Prowl iPhone app. Die-hard fans USPS kan kolla instruktionsvideon efter hoppet.

Fortsätt läsa Verkliga brevlådan mod berättar din iPhone när du har fått snigelpost (video)

Verkliga brevlådan mod berättar din iPhone när du har fått snigelpost (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 02:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW | källa Gör | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar