lördag 19 februari 2011

BlackBerry Monaco gör kort video utseende med Verizon branding

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/blackberry-monaco-makes-brief-video-appearance-with-verizon-bran/:
Onödigt att säga, Storm 2: s förbi sin främsta - om det någonsin hade ett utmärkt - och om Verizon kommer att fortsätta med pekskärmen BlackBerry temat, måste det åter upp snabbt. Det skulle vara där den så kallade Monaco kommer in i bilden, en telefon som har varit läcker under olika namn i över ett halvår nu, och nu har vi fått det fångas på ett kort, måttligt suddig video med en Verizon logotyp klart och tydligt featured runt ryggen. Det ser ganska laggar här, men det är oklart hur nära telefonen är att produktion - både hård-och mjukvara (sägs med mobil hotspot kapacitet, bland annat funktioner ska BlackBerry OS 6.1) kan vara extremt tidigt eller nära final. RIM: s har fortfarande några omvända sig att göra för den ursprungliga Storm, så det ska bli intressant att se om Monaco (som kunde komma till marknaden som den Storm 3, eller något annat namn helt och hållet) passar in på. Följ paus för videon.

[Tack, Zecharias]

Fortsätt läsa BlackBerry Monaco gör kort video utseende med Verizon branding

BlackBerry Monaco gör kort video utseende med Verizon branding ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Crackberry | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar