lördag 19 februari 2011

Tyska forskare ta mind-kontrollerade bilen för en noggrant kontrollerad spin

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/german-researchers-take-mind-controlled-car-for-a-carefully-cont/:
Emotiv sinne behandlingen EPOC headset kan inte ha förändrat videospel , men det ser ut som det visat sig vara mer än tillräcklig för en grupp tyska forskare som har använt det som en viktig del i deras BrainDriver projekt. Ja, det är en mind-kontrollerade bilen och efter lite träning, är inte förefaller ha utfört relativt väl - om än med en liten fördröjning som gör någon verklig värld testa en sämre idé än det redan var. Intressant nog så följer detta senaste försök faktiskt några tidigare försök på en helt autonom bil av samma grupp forskare vid Freie Universität Berlin, och de säger att de två så småningom skulle kunna kombineras någon gång i en avlägsen framtid - till exempel i en taxi som är möjlighet att köra själv utan också svarar på de tankar av dess passagerare. Chef på tidigare avbrottet för video.

Fortsätt läsa tyska forskare ta mind-kontrollerade bilen för en noggrant kontrollerad spin

Tyska forskare ta mind-kontrollerade bilen för en noggrant kontrollerad spin publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 19 Feb 2011 16:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa IEEE Spectrum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar