lördag 19 februari 2011

GAEMS Xbox 360 resor fallet blir snygga redesign, kommer fortfarande inte hjälpa dig stava rätt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/gaems-xbox-360-traveling-case-gets-sleek-redesign-still-wont-h/:
Den sista överlämnanden vi såg av GAEMS console-väska såg mer ut som en gigantisk matlåda än en lösning till din bärbara spel behov. Om du fortfarande intresserad av att din Xbox 360 på väg, företaget har gjort om fallet och det nu har stöd för FAT och tunn versioner av 360 och till och med PS3 -mager. Vad är nytt i denna kompakta fodralet är det faktum att det finns faktiskt utrymme att lagra konsolen, controllers och makt tegel. Det levereras med en fjärrkontroll, HDMI-kabel och strömförsörjning för att driva högtalarna och LED-skärm. Om du Road Trippin 'någon gång snart och vill att dessa djur, kan du spara 20 ben med förbeställning före april 20 och du får $ 300 fall kommit juni.

GAEMS Xbox 360 resor fallet blir snygga redesign, fortfarande inte hjälpa dig stava rätt ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 00:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Genomgång av tillbehör | källa GAEMS | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar