lördag 19 februari 2011

Intel vd Paul Otellini flip-flops, säger att han skulle ha gått Android "om han var Elop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/intel-ceo-paul-otellini-flip-flops-says-he-wouldve-gone-andro/:
Det är svårt att säga om Intel vd Paul Otellini helt enkelt var felciterad den första att gå runt, eller om han verkligen hade en sinnesförändring under 48 timmar. Hursomhelst, den senaste citat kommer från högsta diskant till Chipzilla målar upp en helt annan historia än den vi först fick höra , och det börjar se ut som Intel och Microsoft kan så småningom lön någon form av krig - även om det är en som förblir strängt på programmet nivåns. Reuters rapporterar att Otellini hade följande att säga när tillfrågades om Stephen Elop beslut att välja Windows Phone 7 som framtiden för Nokias mobiltelefonverksamhet:
"Jag skulle inte ha gjort det beslut han gjorde, skulle jag förmodligen ha gått till Android om jag vore honom. MeeGo skulle ha varit den bästa strategin, men han konstaterade han kunde inte råd med det."
Att helt och hållet strider kommentarer som gjorts bara några dagar sedan, där han sagt att han skulle gjort "samma eller liknande samtal" om den förekommer i Elop skor. Fortsatt på temat differentiering konstaterade Otellini att "jag inte skulle ha varit mindre hårt på Android, [men] på MeeGo han kunde ha gjort det." Som sagt, han är övertygad om att Intel "kommer att hitta en annan partner" och noterade att transportföretag "fortfarande vill ha en tredjedel ekosystem och transportörerna vill ha ett öppet ekosystem, och det är det som driver vår motivation." Nu, den verkliga frågan: vilka Paul kan bli trodd?

Intel vd Paul Otellini flip-flops, säger att han skulle ha gått Android "om han var Elop ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 06:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar