lördag 19 februari 2011

Motorola Atrix 4G rotade redan, och det är inte ens ute ännu

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/motorola-atrix-4g-already-rooted-and-its-not-even-out-yet/:
Om du trodde att bristen på root på Atrix 4G skulle spara ett par hundra spänn nästa vecka ... Tja, vi hatar att bryta de dåliga nyheterna, men du kommer att behöva hitta en annan ursäkt att inte köpa det (mer om detta i en sekund). Lång historia kort, telefon är redan rotade av en herre över det ständigt fyndiga XDA-utvecklare forum, vilket innebär att du kan göra alla normala saker som kräver root-access som gör det möjligt för vanliga Froyo mobil hotspot funktionen med root-program som Titanium Backup (bilden ovan), och i allmänhet ser 1337 jämfört med dina vänner inlåsta i sina muromgärdade trädgårdar. Nu de dåliga nyheterna: förblir bootloader ordentligt låst och krypterad, så anpassade kärnor är fortfarande bara en dröm - men hey, där det finns en vilja, finns det en väg. Håll tro!

[Tack till alla som skickat detta i]

Motorola Atrix 4G rotade redan, och det är inte ens ute än ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar