lördag 19 februari 2011

WowWee's Light Strike gör laser tag ser mer ut som papper Jamz

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/wowwees-light-strike-makes-laser-tag-look-more-like-paper-jamz/:

WowWee , samma folk som fört dig Paper Jamz , ger ännu en amerikansk fritidshem institution en makeover, och denna gång har de siktet inställt på laser tag. Redovisat över papperet Jamz estetiska, syftar Light Strike att "föra videospel talan i den verkliga världen" med en uppsättning av laservapen tag och tillbehör att idrotten fingeravtryck ID, långväga LED inriktning inbyggda hälsa och ammunition meter, och möjligheten att spela med upp till fyra lag i obegränsad storlek. Spelets stabila av vapen ingår Light Strike underskrift pistolen, Assault anfallare, en kulspruta GEVÄRSSTÖD med rekyl åtgärder, en räckvidd fästet med 100-meters räckvidd och en granatkastare som kan skjuta grupper av fiender i ett enda skott. Nu är som kommer att leda kampanjen att göra Assault Striker officiella vapnet i 2012 Olympic Pentathalon ? Light Strike är inställd för ett augusti 2011 lansering med pistoler startar på ca $ 40, men du kan få en mycket dramatisk förhandsvisning efter hoppet.

Fortsätt läsa WowWee's Light Strike gör laser tag ser mer ut som papper Jamz

WowWee's Light Strike gör laser tag ser mer ut som papper Jamz ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 03:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa CrunchGear | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar