lördag 19 februari 2011

BMW sätter en rad-förlängning ICE i sin Megacity EV ger tonic för ditt urval ångest

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/bmw-puts-a-range-extending-ice-in-its-megacity-ev-provides-toni/:
När vi först lämnade säkra gränserna för våra föräldrars hem, många av oss upplevt separationsångest. När vi blir äldre, lider vi av avstängning ångest - och nej, iPhone-ägare, som inte hänvisar till din rädsla för tappade samtal . Nu är BMW bekämpa vårt sortiment ångest eller rädsla för att bli stående när bilens batterier slut på juice, genom att sätta en intern räckviddsförlängningen förbränning i sin Megacity EV . BMW tar en sida ur Chevy Volt playbook genom att placera en liten ICE i sin EV som dubblerar raseri av fordonet från 50 till 100 miles - allt i ett försök att mildra (irrationella?) Farhågorna om dess potential amerikanska kunder . Den bensin generator kommer att vara ett alternativ för dem som vill ta dig utanför stadsgränsen, så om du vill hålla det helt grönt att du fortfarande kan göra det. Våra bayerska vänner kommer inte att föra Megacity på marknaden förrän 2013, så det borde ge dig tillräckligt med tid att bestämma om du vill att påskynda döden av ICE eller förlänga dess livslängd lite längre.

BMW sätter en rad-förlängning ICE i sin Megacity EV ger tonic för ert sortiment ångest ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 23:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Edmunds | källa Fokus | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar