torsdag 10 februari 2011

NYU professor avlägsnar föga överraskande kamera från baksidan av huvudet, med hänvisning till smärta och obehag av Lifecasting

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/nyu-professor-unsurprisingly-removes-camera-from-the-back-of-his/:
Nåväl, detta är ett egentligen inte en överraskning. NYU Professor / artist Wafaa Bilal hade ar emovable kameran installeras i bakhuvudet via inopererade titanplatta att hjälpa honom med hans Lifecasting . Det visade sig att kameran orsaka en anständig mängd smärta orsakad av hans kropp avslå främmande föremål - igen, ingen stor överraskning där. Bilal däremot verkar vara ganska unfazeed och lovar att fortsätta med projektet som han säger är en "kommentera otillgänglighet av tid, och oförmågan att fånga minnet." Oavsett, misstänker vi att han bara ville bli känd som killen som hade en kamera inopererad i bakhuvudet, och det är okej med oss.

[Foto: Brad Farwell ]

NYU professor avlägsnar föga överraskande kamera från baksidan av huvudet, med hänvisning till smärta och obehag av Lifecasting ursprungligen dök upp på Engadget tor, 10 Feb 2011 14:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gearlog | källa NBC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar