torsdag 10 februari 2011

WiFi-bara Motorola Xoom tablett gör sitt FCC plikt, fläckig silver version i Dubai (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/wifi-only-motorola-xoom-tablet-does-its-fcc-duty-silver-version/:
WiFi-bara Motorola Xoom tablett gör sitt FCC plikt, fläckig silver version i Dubai (video)
Vi hörde några konstiga rapporter under helgen att 3G Motorola Xoom tablett inte kunde säljas, såvida du inte köpt minst en månad av trådlösa data. Det, plus stön-inducerande $ 800 MSRP, är väl ändå ge några potentiella köpare pissa lite paus. Detta kan hjälpa. Crossing kablarna på FCC är vad som verkar vara en WiFi-versionen av Xoom, en så kallad "trådlöst tablett med inbäddade WLAN." Det är som saknar en 3G radio så, om inte Moto har ett annat knep upp skjortärmarna, detta är förmodligen det. Självklart alla spekulationer om priset skulle vara mycket ... spekulativ, men här är att hoppas dikning som modem tar det här ner en Benjamin eller så. Också upptäckts, denna gång i Dubai, men också inbäddade nedan, ett silver version av Xoom, idrottsliga en tvåtons-back som fint kommer att komplettera din Casio Data Bank miniräknare klocka. Inga ord om huruvida vi kommer att på dessa stränder, men vi hoppas det. Variation är, kära läsare, livets krydda.

Fortsätt läsa WiFi-bara Motorola Xoom tablett gör sitt FCC plikt, version fläckig silver i Dubai (video)

WiFi-bara Motorola Xoom tablett gör sitt FCC plikt, version fläckig silver i Dubai (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 07:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink trådlös godhet | källa FCC , t-break | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar