torsdag 10 februari 2011

Skype för iPhone uppgradering låter den videocall Skype för TV, om du verkligen vill

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/skype-for-iphone-upgrade-lets-it-videocall-skype-for-tv-if-you/:
Det finns en ny uppdatering ut för Skype på Ios enheter i dag det som utvidgar den nya videocalling kompatibilitet till "ett bredare urval av Skype klienter och enheter" genom att lägga H.264 kompatibilitet som krävs för att chatta med Skype för TV kunder. Det är tillgängligt på vissa LG, Panasonic och Samsung HDTV just nu, medan Sony och Vizio har båda meddelat att man kommer att vara i några av sina nya HDTV som kommer ut senare i år. Möjligheten att ringa mobila enheter verkar ge en stor fördel att Skype över andra levande videochat uppställningar rummet från Cisco , Logitech eller Microsoft Kinect , men även med en kompatibel (& dyr ) kamera i hand, lycka till att hitta någon ut att njuta av världen som vill chatta medan du kylning på soffan.

Skype för iPhone uppgradering låter den videocall Skype för TV, om du verkligen vill ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 03:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9to5Mac | källa iTunes , Skype | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar