torsdag 10 februari 2011

RunCore USB 3.0 Express SSD erbjuder 64GB lagringsutrymme och två hamnar i en mördare enhet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/runcore-usb-3-0-express-ssd-offers-64gb-of-storage-and-two-ports/:
RunCore USB 3.0 Express SSD butiker 64GB av fåglar med en USB 3.0-med sten
Låt säga att du har en bärbar dator . Den har en ExpressCard- kortplats, men eftersom det är lite gammal, det behöver inte USB 3.0 . Dessutom, det bara inte har tillräckligt med lagringsutrymme för att passa dina behov längre. Åh, och nycklarna är typen av slitna och glänsande, särskilt H av någon anledning. RunCore kan inte hjälpa till med det sista problemet, men det har verkligen en snygg lösning för de två andra, en lösning med en mycket passande namn: USB 3,0 Express SSD. Det erbjuder 64GB värt för SSD-lagring plus ett par Cerulean USB 3.0 portar sticker ut sidan bara väntar på någonting - som kanske en annan SSD. Inga ord om pris eller tillgänglighet, men vi hoppas på snart, eftersom denna ExpressCard slot här inte kommer att fylla sig själv.

RunCore USB 3.0 Express SSD erbjuder 64GB lagringsutrymme och två hamnar i en killer-enhet som ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 10:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Helt Coola Prylar | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar