torsdag 10 februari 2011

Qualcomm blir officiellt med pekplatta-driver Snapdragon APQ8060 processor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/qualcomm-gets-official-with-touchpad-powering-snapdragon-apq8060/:
HP redan satt ut de första officiella ordet om Qualcomms Snapdragon nya APQ8060 processor igår när det visade att dess TouchPad grundade sig på det, men Qualcomms nu även komma ut och behörigen sammankallad den nya processorn själv. Det är, naturligtvis, en dual-core processor och levereras ihop med en Adrene 220 GPU som Qualcomm säger hjälper till att leverera "oöverträffad bearbetning och 3D-grafik." Vad är mer, medan styrplattan är den första enheten om att använda processorn, den uppenbarligen inte kommer att bli den sista, och Qualcomm har nu också gett oss en uppfattning om vilken typ av resurser de enheter (inklusive smartphones utöver tabletter) kan ha - nämligen att kameror upp till 16 megapixlar, och förmågan fånga in och visa 1080p stereoskopisk 3D-video eller 8 megapixel stereoskopiska stillbilder. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Qualcomm blir officiell med pekplatta-driver Snapdragon APQ8060 processor

Qualcomm blir officiellt med pekplatta-driver Snapdragon APQ8060 processor ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 13:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Qualcomm | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar