söndag 20 mars 2011

Gates, Bosch och NuVinci kombination som gör pedal-bistå e-bike begrepp, inte Voltron

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/gates-bosch-and-nuvinci-combine-to-make-pedal-assist-e-bike-co/:
Det finns de som vill elektriska cyklar som kommer rusa dig på vägen vid 40mph vid vridning av gas, och det finns de som anser trampa vara trevlig nog, men skulle vilja ha en mindre ansträngande cykling erfarenhet. Om du befinner dig en medlem i kolumn B, lyssna upp, eftersom Gates, NuVinci och Bosch har skapat en e-cykel koncept som kommer att tillfredsställa dina tvåhjuliga transportbehov. Gates levererade sina utsläpp elektriska remdrift, NuVinci väckte N360 steglöst planetariska nav, och Bosch kastade in ett batteri och kontrollsystem för att göra en cykel skönhet. Den kraftöverföring är inställd för att ge ryttare pedal-assist med fyra inställningar som går från Lance till lata, beroende på ditt humör. Till en beräknad kostnad av 2.600 € - 3.200 € ($ 3,680 - $ 4,530), behöver du ett bankkonto kan jämföras med de sju-tiden mästare i Le Tour borde en OEM plocka upp designen.

Gates, Bosch och NuVinci kombination som gör pedal-bistå e-bike begrepp, inte Voltron publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 11:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa Gates | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar