söndag 20 mars 2011

Sony VAIO-datorerna pyssel med Chrome OS, extern GPU: er och Thunderbolt tech?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/sony-crafting-vaios-with-chrome-os-external-gpus-and-thunderbol/:
Sonys topphemliga prototyp Labs måste klockning timmar som galna, som Sony Insider rapporterar att företaget har ytterligare två överraskningar - förutom en PlayStation tablett , dual-screen vikbar och glidande PC , skunk arbetar, har kokat ihop en Chrome OS dator och en "VAIO Hybrid PC" som trotsar all slags meningsfull förklaring på bara tre ord. Den Chrome OS-enhet är enligt uppgift modellerad efter Googles egen Cr-48 referens design med ungefär samma dimensioner och tangentbord, men en ack så något mindre 11,6-tums skärm, och NVIDIAs Tegra 2 kör showen tillsammans med 1 GB RAM och 16 GB flash lagring. Sonys också skytte för åtta timmars batteritid och en vikt på bara 2,2 pounds.

Allt detta bleknar i jämförelse med vad Sonys plottning för denna "Hybrid PC", dock. Publikationen säger att vi tittar på en tunn och lätt Core i7 notebook med en otrolig 8 till 16,5 timmars batteritid, Intel Thunderbolt och en intern SSD, som alla sätts in i en brygga av något slag som ger en Blu- ray-brännare och extern grafik (av AMD) för spel och multimedia. Vi har inte några bilder eller bevis på denna punkt, men det låter som en baddare på en berättelse, och bara det slags saker att Intel talade om att göra möjligt med 10 Gbit / s bandbredd som Thunderbolt medför.

Sony VAIO-datorerna pyssel med Chrome OS, extern GPU: er och Thunderbolt tech? ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 19:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony Insider | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar