söndag 20 mars 2011

Intel lovar next-gen Atom chips på IDF Beijing

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/intel-promises-next-gen-atom-chips-at-idf-beijing/:
Vi har ännu inte få mer än en doft av Intels Ek Trail marker, men Cedar Trail processorer är nästan här - i själva verket är det som ser ut som Chipzilla för avsikt att införa den senaste Atom på IDF Peking i år. processorn UMPC Portal märkte att Intels fick en session med titeln "Att utforma en ny generation av netbooks med Intel Atom-processor baserad plattform" i april evenemanget, som lovar att ge deltagarna en inblick i "nästa generation Intel Atom-processor baserad plattform." Detaljerna är knappa, men det finns ett par punktlistor som kan fånga din uppmärksamhet. Först kommer Intel att prata om "WiFi-lösningar som levererar nya modeller användande netbook", som låter ungefär som Widi , och för det andra företag kommer att prata upp "fläktlös netbook design." Våra överaktiv fantasi är redan på jobbet - vi är på en bekväm soffa, surfa på internet på en storbilds-TV, utan en varm, skrymmande laptop till vikt ner oss och nary en tjuder att oroa sig för. Eller, kanske en båt.

Intel lovar next-gen Atom chips på IDF Beijing som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 14:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa UMPC Portal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar