söndag 20 mars 2011

Microsoft och ASUS visar upp alla de eleganta pennan åtgärd som du kan ha på en Eee Slate (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/microsoft-and-asus-show-off-all-the-stylish-stylus-action-you-ca/:
Det är år 2011, men det kan lika gärna vara 2001. Företaget som Bill byggas är still going strong i strävan efter dess grundare dröm: en penna-baserat tablett dator . Den senaste, och kanske bästa, utställare av detta ideal är ASUS Eee Slate , en 12,1-tums, Core i5-utrustade Windows 7 tablett som kommer med en Wacom digitizer och en särskild silo i sin sida för mottagande av att snö-vit penna. En Bluetooth-tangentbord finns även i boxen, vilket leder Microsoft att beskriva den som en enhet som är samtidigt "mycket PC" och "inte särskilt PC." För att förstå vad de Redmond brainboxes menar med detta uppenbara fall av dubbeltänk, ta sig förbi paus och njuta av alla video åtgärden.

Fortsätt läsa Microsoft och ASUS visar upp alla de eleganta pennan åtgärd som du kan ha på en Eee Slate (video)

Microsoft och ASUS visar upp alla de eleganta pennan åtgärd som du kan ha på en Eee Slate (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 04:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar