söndag 20 mars 2011

Mini E fältförsök avslutas, för 40 testare söka efter en ny bil börjar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:
Mini E fältförsök avslutas, för 40 testare söka efter en ny bil börjar
Människor som älskar en viss bil tenderar att hålla bilen ett tag, längre än de borde ibland, men det är inte alltid ett alternativ. Ibland måste man ge tillbaka, och så är fallet för 40 "pionjärer" som var bland de första att få sina vantar på och bums i elektriska prototypen Mini E i Storbritannien. Denna flotta av testfordon har kallats hem, men tack och lov inte lida samma öde de återkallade GM EV1 - av vilka de flesta krossades under 90-talet. Istället kommer de flesta av dessa Minis hitta nya hem bland företagens fordonsparker, även om testning själva programmet är i stort sett över. Från detta program för BMW fick veta att de flesta förare fick bra överens, trots en fullständig brist på offentliga laddstationer, även om vissa säger kall temps sätta en crimp på körvanor - en möjlig kontrapunkt till en EV Mini testare på denna sida av dammen hittades. Allt som data används för att skräddarsy den kommande BMW i3, som vi redan har sett hooning runt i vissa snarare iskalla vädret men kommer inte ses hooning på allmänna gator fram till 2013 eller så.

Mini E fältförsök avslutas, för 40 testare ett sökande efter en ny bil börjar ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 12:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tysk bil Scene | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar