söndag 3 april 2011

3DxWare 10 kan 3D möss fungerar i 2D apps, lämnar din mus känner mig lite platt (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/3dxware-10-lets-3d-mice-work-in-2d-apps-leaves-your-standard-mo/:
3DxWare 10 kan 3D möss fungerar i 2D apps, lämnar din mus känner mig lite platt (video)
Din standard mus kan göra det på bordet, men 3D-möss göra det med extra dimension - en del av tiden i alla fall. Avsluta 3ds Max och plötsligt har du en axel för många på händerna. När allt de allra flesta ansökningar är 2D att matcha möss som kan finnas i en verklighetstrogen 3D men är begränsat till en avgjort två-dimensionell existens. Inget mer. 3Dconnexion, skaparna av ett par olika regulatorer med djup , har släppt 3DxWare, en Mac eller Windows-drivrutin som gör spännande 3D-möss att jobba med tråkiga 2D program. Den första videon efter pausen visar några enhandsfattning zoomning och surfar medan den andra har du skära och blanda i Final Cut Pro - återigen med nary ett tangentbord eller controller i sikte. Programmet är gratis om du har en kompatibel mus, men om inte du kommer att betala mellan $ 99 och $ 399 för en lämpligt kompatibel kreaturet.

Fortsätt läsa 3DxWare 10 kan 3D möss fungerar i 2D apps, lämnar din mus känner mig lite platt (video)

3DxWare 10 kan 3D möss fungerar i 2D apps, lämnar din mus känner mig lite platt (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 april, 2011 20:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa 3DConnexion | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar