söndag 3 april 2011

Man styr R / C bil med händerna, för att inte nämna en HTML5-baserad web app (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:

Med rätt Arduino styrelsen, en R / C racerbil, ett par gem och MacGyver anda, vi tror de flesta kan hacka ihop en kreativ fjärr kontroll i dessa dagar ... men hur många kan öppna källkod en HTML5 web app som ska göra gärningen från någon tablett, telefon eller dator? Gaurav Manek skapad just en sådan sak, och han kommer visa det för dig på en Apple IPAD i videon ovan. Vad mer, han fick också ett Kinect hacka som använder Microsoft djup kamera (med kod Laboratories 'NUI SDK) för att styra samma med den våg av en välplacerad hand - vi är redan föreställa slagsmål ska han och ett labb partner Prova några head-to-head racing åtgärder. Som sagt, du behöver inte vänta på en lysande skapare att ha allt det roliga. Varför inte ladda ner hans källkod på vår länkarna nedan och ge det en chans själv?

Man styr R / C bil med händerna, för att inte nämna en HTML5-baserad web app (video) som ursprungligen visades på Engadget , sön, 3 april 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack A Day | källa Gaurav Manek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar