söndag 3 april 2011

Android är i-app fakturering gör en buckla: Dungeon Defenders gratis på Android Market

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/androids-in-app-billing-makes-a-dent-dungeon-defenders-free-to/:
Dungeon Försvarare: Första Wave kostar $ 3 när den först kom ut. Denna vecka kommer IOS versionen kostar nittionio cent. Men om du vill spela Unreal Engine-drivna försvar spel tornet idag, kan du få det gratis - utvecklare Trendy underhållning är nu stödd på Android som är nytt i app-faktureringssystem för att betala för det hela. Vi kan inte ge Trendig all ära, naturligtvis, som Glu Mobile Gun Bros och Tapulous "Tap Tap Revenge 4 gör samma sak, men att vår kunskap både av dem var gratis att spela från dag ett. Free-to-play spel har varit en kontroversiell proposition i konsolen och PC-spel utrymme - de flesta publicister vill bara sälja ett spel en gång, och kallar det en dag. På telefon, men där apps förväntas bli billigt, kan det göra faktiskt mer förnuftigt att ta betalt av användare för objekt och uppgraderingar än att ha användare "köpa" spelet. Hursomhelst, vi penny-tång nöjd som punsch med idén. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Android's i-app fakturering gör en buckla: Dungeon Defenders gratis på Android Market

Android är i-app fakturering gör en buckla: Dungeon Defenders gratis på Android Market som ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 apr 2011 23:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar