söndag 3 april 2011

TiVo e-databas äventyras av Epsilon säkerhetsluckor spamrobotar rör till handling

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/tivo-email-database-compromised-by-epsilon-security-breach-spam/:
Om du prenumererar på någon av TiVo : s e-postbaserad kommunikéer, nu skulle vara ett bra tillfälle att se till att dina spam-filter är måttet. Epsilon, TiVo e-postleverantör, har rapporterat upptäckten av brott mot säkerheten som har äventyrat integritet vissa kunder "namn och / eller e-postadresser. Ett strikt undersökning har konstaterat att inga andra personuppgifter var utsatt, men det är inte bara TiVo som är drabbade - andra stora namn, såsom JPMorgan Chase, Citi, US Bank, Kroger och Walgreens har också sett sina användares deets som delas ut till den oidentifierade inkräktaren. Som vi säger, har inga kreditkortsnummer eller något annat riktigt känsliga uppgifter läckt ut, så det enda du egentligen har att frukta är fruktan själv ... och ett angrepp av skräppost.

[Tack, Devin]

TiVo e-databas äventyras av Epsilon säkerhetsluckor spamrobotar rör till handling publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 3 apr 2011 07:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Epsilon , TiVo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar