söndag 3 april 2011

Xperia X10 börjar säljas för bara en dollar på kontrakt, gör Pepparkakor smaksatt framtiden tilltalande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/xperia-x10-goes-on-sale-for-just-a-dollar-on-contract-gingerbre/:
Okej, så ett par veckor tillbaka, skulle vi inte ha brytt sig om Best Buy var villig att ge oss pengar för att bära Xperia X10 har vi fortfarande skulle ha styrt klara av sin bristfälliga UI och föråldrad programvara. Men Sony Ericsson gjorde en rolig sak i fredags genom lovande smälla Pepparkakor på detta 4-tums sucker, vilket gör dess nuvarande $ 1 kontrakt pris en i högsta grad mer spännande förslag. Vi scoutat ut Best Buy webb utlopp och kunde inte hitta X10 listas alls, så detta kan mycket väl vara en slutlig Lagerrensning av luren som finns på en butik-i-butik basis. Om du är frestad att hoppa på vad som ser ut som den billigaste Pepparkakor enheten på ett tag, bör du vara medveten om att Android 2,3 uppdateringen kommer inte att släppa fram till slutet av Q2 tidigast, så det kommer att bli en smula tålamod krävs.

[Tack, Adam]

Xperia X10 börjar säljas för bara en dollar om kontrakt, smaksatt framtid gör Pepparkakor det tilltalande publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 3 April 2011 09:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar