tisdag 5 april 2011

AMD fartyg 32nm quad-core Llano APU förväntar system "senare under detta kvartal"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/amd-ships-32nm-quad-core-llano-apu-expects-systems-later-this/:
Whoa, Nelly! AMD, ett företag som har kämpat för att spika sin leveransdatum under tidigare år, har precis dragit den ultimata 180. Om du minns, hörde vi förra månaden att dess quad-core Llano APU var på väg till Q3 2011 release , men nu har vi ord direkt från hästdjur mun att åtgärden kommer att gå ner långt tidigare. I själva verket firade AMDs Singapore anläggning bara den första transporten av bolagets 32nm Llano A-serien APU, komplett med diskret nivå grafik och ett löfte om att ändra hur vi ser på netbook / nettop / ultraportabel prestanda. Naturligtvis, eftersom dessa marker är på väg ut till OEM-partners gör just inte att de ska vara planer runt sidorna på din favorit PC maker i morgon, Chief Financial Officer och tillförordnade VD Thomas Seifert konstaterar att AMD ser fram emot att se Llano - baserade maskiner under detta kvartal, men med tanke på att Q2 bara fick gå, kan vi vänta en stund ändå. Inget slår en liten Zacate att tidvattnet dig över under tiden, eller hur?

Fortsätt läsa AMD fartyg 32nm quad-core Llano APU förväntar system "senare under detta kvartal"

AMD fartyg 32nm quad-core Llano APU förväntar system "senare under detta kvartal" ursprungligen dök upp på Engadget sön, 5 apr 2011 02:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | källa AMD | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar